Works after completion

Works after completion

December 2018

During December 2018, we had internal refurbishment of our new architecture studio. Works began in late December and continued over the winter break with completion in January 2019. You can read more about the project here. The project uses interior objects as stand alone components of a city scape, creating an interior city of objects. Situated in the heart of Marijn Dvor, this is a small, simple, modest and low budget refurbishment of an Austro-hungarian period lower ground floor apartment, which has been transformed for use as an architecture studio. The project is grounded in a desire to create calming, silent and intimate interior spaces, which have an aesthetic and functional coherence. Sensitive and precise interior interventions include well crafted lightweight birch plywood and steel furniture insertions; shelving, furniture and storage have been inserted into the existing nooks and crannies to make a harmonious whole. Transforming the apartment and the use of the space, while respecting the overall historic proportions and features of the space. 


Existing condition of Entrance hall (first and third images from left). Entrance Hall after completion of phase one works (second and fourth images from left)